google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Стани добротворец за кризисен център
Дарение за храна Екипи доброволци ФДБ набират средства и осигуряват храна за кризисни центрове
Включете се!
👐 Наш екип вече набави хранителните продукти, очаквани и нужни в Центъра за кризисно настаняване на пълнолетни бездомни хора, осигурявайки помощ на добра воля в точния момент.
👐 Не пропускайте да се включите, помощта ни е очаквана – предстои да закупим и доставим продукти за кризисния център за деца.

Дарете сума по ваше желание на сметката на ФДБ
IBAN: BG98FINV91501200179071
Основание: ДАРЕНИЕ ФДБ ХРАНА

👐 Кампания на Фондация “Деца на България” и Yasen Nikolov
Екип: Vesselina Rangelova, Simona MihaylovaРайна Руснеова, Pepi Ilieva
👐✨👐

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела