google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Стани навигатор: Доведи хората си до върха! Не оставяй на шанса щастието на хората, които обичаш.

Разгледайте презентацията и се включете в навигационната ни програма!

360 градусово лидерство и мотивация с Ясен Николов:

“СТРАСТ ЗА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Една от най-големите награди за последните 3 години е да растем заедно. За мен и екипа ми това е чиста благословия. Изпадаме буквално във възторг, когато си даваме сметка, че всеки, който идва на събитията ни, получава най-доброто ни. Не просто за периода и темата, това е най-доброто от последния ни 1 час и минута!

То е тук за вас! Сега. Използвайте го и в тази презентация към обучението ни! Не пропускайте да разгледате слайдовете екрани докрай! Ако сте изтървали събитието, предвидете да си закупите запис.

Сложете в целите си и посещение на 2те ни обучителни срещи за месец септември. Лесно е и е със сигурна възвращаемост върху инвестицията ви на време и желание.

100% ще успеете. За нас това е естествено.”

Ясен Николов.

 

Систематично откриване на силните страни на хората в екипа ни. Това е пътят на служене и израстване на всеки един от нас. Колеги, семейство, приятели, съмишленици – всички получават полза от лидер, който се посвещава на силните им страни и на най-високата им позиция.

Заповядайте на 02 септември на семинара “Логиката на УСПЕХА: от 0 до 360. Сила за успех с Ясен Николов” в Арена ди Сердика.

Техники за разбиране и развитие на лидерско мислене.
Ефикасни технологии за личен успех.

За повече информация, поканата за събитието във фейсбук е тук:

https://www.facebook.com/events/1490434214583284/

Лидерско обучение.
7 Дни Завръщане към Личната Сила 2015.

 

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела