google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Столична Библиотека Район Студентски и ФДБ: интерактивни техники за студенти, Програма LAL – “Leaders are Learners”

В Столична Библиотека Район Студентски представихме интерактивни техники, част от Програмата на ФДБ LAL – “Leaders are Learners” – Учене за цял живот, лидерство, мотивация, Супер ум – Супер тяло.

12192705_10156214877530084_639864420_oIMG_0421

Правихме мисловни карти със студентите по темите за:

Професионална активност – Образование

Трудова активност – Работа

Семейни, лични взаимоотношения, общуване.

IMG_9733IMG_9736

Коментирахме как Обученията, Техниките и Материалите по Квантова психология и Управление на Менталните Ресурси от Програмите на Ясен Николов, ФДБ, 7 Дни Сила, ни помагат да учим, помним, планираме по-бързо, по-лесно и цялостно.  Ползите за вас са:

-Повишава се креативността и иновативното мислене, адаптивността, капацитетът ни да обработваме информация, включително сложна и многопластова.
– Развиваме 360-градусово мислене, увеличава се невропластичността, образуването на нови аксонови мрежи.
-Активира се 8 – мото ни чувство – груповата ни интелигентност. В пъти се увеличава ентусиазмът, вдъхновението, положителното мислене и светоглед, радостта и желанието ни за живот.

IMG_9735IMG_0453

Това променя начина ни на мислене, (себе)възприятие, общуване, подобрява усещането ни за полезност и пълноценен живот.
-Ставаме по-продуктивни, вършим по-бързо и пълноценно дадена работа, по-радостни и ентусиазирани сме, положително настроени към себе си, хората около нас и света ни.
Разгръща се личностният и лидерският ни потенциал, Свръх-фактор, интелект, качества, Гениалност.
-Балансират се лявото и дясното ни полукълбо.
– Повишава се способността ни за логическо и творческо мислене, генерираме огромно количество идеи извън стандартните рамки.
-Започваме да общуваме по-добре, по-леко, пълноценно и с желание.
-Повишава се успеваемостта ни в училище/ университета/ работата ни.
-В нас се активира многоизмерно разбиране на света, в който ставаме творци, активни участници, намираме много повече решения, идеи за подобрение, конкретна практичност и съмишленици в реализирането им.
-Пъти повече се увеличава капацитетът ни на разбиране, мислене, планиране, отчитане на плюсовете и минусите, прогнозиране, анализ на резултати.

 

Ясен Николов, Сила за Успех. 7 Дни Завръщане към Личната Сила.
Уебинари и семинари в над 20 държави.

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела