google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Столична Библиотекa Район Студентски и ФДБ – Уъркшоп Супер Резултати.

Учене, творчество, забавление, лична инициатива и мотивация, работа с тялото и ума – за Супер Резултати: това тренирахме и днес на уъркшопа в Столична Библиотекa, Район Студентски.
+++ ++

10984100_1643910739215559_1581296889096759808_n12190124_1643911385882161_56615079517288721_n
Щастливи сме, че всички участници в работната ни група, бяха ентусиазирани, записаха се за работа в Навигационната Програма на ФДБ “Образователен и Кaриерен Навигатор”, както и “Навигатор за Самочувствие” част от Програма LAL – Leaders are Learners.
Работата с Навигатори и мисловни карти ни помага да развием Свръх-потенциала, гениалността, интуицията си.
+++ ++

Дея Цекова споделя с нас колко се радва, че в Столична Библиотека, Район Студентски има възможност да научи лесни и ефективни техники за бързо учене, мотивация и активация на Свръх-потенциала ни.
Благодарим ви за ентусазма и активното участие в Навигационните ни Образователни програми за личностно и кариерно развитие.


Искате ли да научите кои бързи и лесни техники можете да приложите, за да учите по-бързо, по-ефективно, по-продуктивно, да не забравяте и да не се разсейвате?
Как да сте по-щастливи и ентусиазирани в обучението и общуването си?
+++ ++

IMG_0711IMG_0713
Включете се в инициативите ни в Столична Библиотека, Район Студентски, всеки четвъртък от 13.00 ч. На тях получавате безплатна карта за Библиотеката!
+++ ++
Информирайте се за предстоящите семинари, обучения и програми на ФДБ от фейсбук страницата и сайта ни и се включете!

Ясен Николов, Сила за Успех. 7 Дни Завръщане към Личната Сила.
Уебинари и семинари в над 20 държави.

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела