google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ФДБ за втори ден на Фестивала “Лозенец Диша” – техники за супер ум, учене и интегрално развитие

Вчера беше вторият ден от Фестивала “Лозенец Диша” и участието на Фондация “Деца на България” в него:
Запознахме ви с ползите от курса Brainpower Workout – Тренировка за Супер Ум – древна технология за концентрация, с която да подобрите паметта, креативността, да развиете гениалността си.

Изключително подходяща за деца и подрастващи, разберете повече от Ваня Николова:


Насочихме ви към материали с физически и дихателни упражнения, с които да балансирате нервната си система, да се освобождавате от стреса и блокирането на тялото ви при продължителна работа пред компютър и на крак.

IMG_8821

Имахте възможност да тествате 5Д интелигентността си и наши специалисти ви насочиха към подходящи практики и материали, с които да развиете и усилите силните страни и талантите си.

IMG_8859 IMG_8854


Имахте възможност да се информирате за стажове, обучения, семинари, благотворителни и доброволчески инициативи, организирани от ФДБ, да закупите билет за предстоящите на 14 и 28 октомври семинари “Квантов свят: свързване, комуникация и мрежуване” с Ясен Николов в Арена ди Сердика.

 

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела