google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ФДБ Каузи: Благотворителността и доброволчеството те очакват!

Благотворителността има различни нива: можем да помагаме на другите, като им даваме финансови дарения, дрехи, храна. Като се грижим за тях, като споделяме време, компания, щастие . И знание, ноу хау, успешни технологии, менторство. Възможности за развитие, стаж, опит и реализация.

Ясен Николов за 3 – те Нива на Благотворителност.

11830861_965682256817123_1384515023_n

Един от начините да помагаш на другите, е като станеш доброволец.

Ние, от Фондация “Деца на България”, знаем това и го преживяваме ежедневно, затова искаме да ви помогнем да помагате.

Всяка една от каузите ни, които виждате на сайта и на фейсбук страницата ни, ще е много благодарна вие да се присъедините със своя талант, принос, идеи и глас към нея и екипа ни.

Свържете се с нашия координатор проекти и доброволци:
Теодора – 0888856295.
teodora.psychology@gmail.com

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела