google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » “Чрез Любовта да възродим Духа си и да съхраним България” 

Покана – Послание към всички българи

В деня на пролетното равноденствие –  21.03.2015 година  – всички да бъдем заедно в „Арена Армеец”

Понеже енергията от Земята и Космоса са в хармония и умножени многократно, а  България е готова да се възроди и поеме пътя си на възход. Нека покажем на себе си и на другите как можем да загърбим различията си, да отхвърлим тежкия товар от плещите си, мислите и емоциите, обединявайки се върху общото между нас, нашите морални ценности, традиции, богата култура, вековни познания и уникален Дух.

10959405_392467900914663_4686702264566891133_n Откривайки Душата си, освобождаваме мъка, тъга, печал, страдания и негативизъм, за да ги заменим с любовта към себе си, такива каквито сме и  да приемем другите без да им налагаме собствените си желания. Това ще постигнем чрез древните практики за самолечение, здраве и дълголетие, представени от лечителя Косьо Любенов, засилени с народните ритми на българските песни и музика, с лековитите гласове на Поли Паскова в дует с Христо Косашки, тракийските ритуали изпълнени от ансамбъл ,,Чинари,,  чистите гласове на трио ,,Латида,, и детска формация ,,Бонбон,,.

Подбудени от желанието да бъдем обединени и силни духом, да вървим по Пътя си с лекота и по най-лесния начин, Фондация ,,Вадимелис,, и приятели решихме за всички гости на събитието да определим символична цена от 3 лева, за да свалим финансовите ограничения.  Тези средства се събират с цел да заплатим всички разходи по организацията, а  останалите, да заложим в един следващ мащабен проект, свързан с промени в образованието и правилната подредба на ценностната ни система.

Всеки от нас може да отдели и помогне с толкова и по начина, който желае, за да направим на 21.03.2015 г. всеобща медитация за България и нашия народ, да се помолим за лично и общо благоденствие, благополучие, мир и любов за нашите деца и нашето бъдеще.

Да отправим взора си към вътрешната си сила и връзката ни с Бог, да го приемем в сърцето си и слеем в едно чрез Любовта, мисли, думи и дела.

Тук и сега, за да пребъдем във Вечността.

 

 

Comments

comments

Comments

vaniya tsenova on 22 March, 2015 at 12:12 am #

Unikakalno beshe,dsno prebude bulgarskia narod,dano se izbavi ot mukite


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела