google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » От 20 до 24 Юли в БУРГАС: Изложба “100 Години – 100 Плаката” в Регионална Библиотека “П. К. Яворов”.

#ЧЕТИ

Заповядайте от 20 до 24 Юли в Регионална Библиотека “П. К. Яворов” в гр. Бургас, където ще се срещнете с 140 годишна история от библиотечни плакати от цял свят.

4f9632c7a6fe5d20a9c6ff28829c13e9

Синтезирана пропаганда за ПО-Големия живот, облагородяваща и вдъхновяваща култура, есенцията на любовта към книгите, четенето.

IMG_2312

karta_za_print-01-01

Срещи на автори, читатели, история, дух и безкрайност в Библиотеките – пазителите на словото и споделения творчески гений.

Приемствеността продължава с теб и мен. Нас.

Изложба “100 Години – 100 Плаката” – Библиотечни Плакати от Цял свят – е Проект на Фондация “Деца на България” с подкрепата на Столична Библиотека, Народна Библиотека и Национален Дворец на Културата.

Част е от “Общонационална Кампания за Публично Четене на Глас” за популяризация на обществените библиотеки и публичното четене.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела