google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » От 20 до 24 Юли в БУРГАС: Експозиционен Център “Флора” – Изложение “С Книга на Плажа” и Изложба “100 Години – 100 Плаката”

#ЧЕТИ

Заповядайте от 20 до 24 Юли в Експозиционен Център “Флора” гр. Бургас на Изложение “С Книга на Плажа” и Изложба “100 Години – 100 Плаката”

02edaf9baff9a97223bfc32c980aff78

В разгара на лятото културният живот на Бургас ще се обогати с второто издание на книжното изложение “С книга на плажа”. От 20 до 24 юли в експозиционен център “Флора” български издателства ще представят на Вашето внимание популярни автори и зaглавия от различни литературни жанрове.
“С книга на плажа” ще задоволи любителите на приключенски разкази и романи, на заплетените трилъри и криминалета, на вълшебни приказки  и лирически творби. Заедно с това ще можете да намерите специализирана, двуезична и учебна литература. Предвидени са и срещи с автори, представяния на книги, различни книжни изненади.

Инициативата се организира от Община Бургас и Регионална Библиотека “Пейо Яворов”.

IMG_2313

Изложба “100 Години – 100 Плаката” – Библиотечни Плакати от Цял свят – е Проект на Фондация “Деца на България” с подкрепата на Столична Библиотека, Народна Библиотека и Национален Дворец на Културата.

Част е от “Общонационална Кампания за Публично Четене на Глас” за популяризация на обществените библиотеки и публичното четене.

 Можете да посетите Изложбата в Интерскспо Център “Флора”, Приморски парк, гр. Бургас от 20 до 24 Юли.

 

IMG_7295 IMG_7296 IMG_7297 IMG_7298

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела