google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » 2012 Мисия България
Dec
19
Filed Under (Вдъхновение и Сила) by administrator on 19-12-2011

Сряда, 21.12.2012, 19.00ч.,
Парк-хотел Москва, зала Европа,

Цена: 20лв.

Петър Няголов:
Заедно ще надникнем в колективното подсъзнание на българите, за да видим какво ни прави да сме тези, които сме. Ще открием програмите на нашите сила и слабост. А след това ще се свържем с личната сила на нашия народ и ще я умножим по броя на присъстващите, за да влезем в 2012-та като господари на живота си.  Нека изберем силата пред слабостта! Нека изберем своята 2012-та!

Атина Санториниу:
За глобалното мислене и локалното действие.
За разпознаването, оценяването и употребата на местните ни ресурси и качества.

Поглед отвътре и отвън.

Ясен Николов:
Нека заедно свържем съзнанието си и да отключим благословените тайни в българските си сърца. Нека преминем към единното пространството на съвършен мир.

Нека споделим няколко практики насочени към свързването със себе си, своите предци, със сънародниците и родината си. Нека благословим възлюбената ни майка Земя.

Да създадем Новия Свят в хармонията на единната си сила!

Нека преживеем Любовта и Силата на България заедно. От точката на Мъдростта и Единението да се превърнем в светлотворците на една нова Мирна Планета Земя.

С Ясен Николов, Петър Няголов и Атина Санториниу

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела