google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » АЙКИДО ОБЩЕСТВО ОБЕЛИСК – Приятели и партньори на Фондация ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

Айкидо общество ОБЕЛИСК

АЙКИДО КЛУБ ИМЕОН

ЗА СЕНСЕЙ ХРИСТО МИХАЙЛОВ (6-ТИ ДАН)

Христо Михайлов е роден на 27.09.1962 г. С бойни изкуства започва да се занимава през 1976г., като минава през школите на киокушин-кай карате и таекуондо, у-шу и тай-чи чуан, докато накрая открива призванието си – АЙКИДО. С практикуване на Айкидо започва да се занимава през 1987 г., като до настоящия момент е носител на 6-ти дан. Участва в създаването на Българска Айкидо Федерация, както и на много клубове в цялата страна.

В момента е член на Управителния Съвет на БАФ и президент на техническата комисия. В качеството си на такъв участва в организирането на семинари с едни от най-добрите майстори по Айкидо. Президент на най-големия клуб в страната – “Имеон” и създател на Айкидо общество “Обелиск”. През м. септември 2004 г. след осемдесет дена практикуване в Япония (в Ибараки доджо, мястото където е създадено и преподавано Айкидо от Морихей Уешиба), Христо Михайлов заедно с Александър Алексиев са обявени официално пред цялата Айкидо общност в Япония и света за лични ученици на Исояма Сенсей.

През 2016 му е присъден 6-ти дан Айкикай по предложение на БАФ и Исояма-сенсей.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела