google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Кампания Коледни Кошници 2020

Кампания Коледни Кошници 2020

 

Всяка година от над 13 години, екипи доброволци в различни градове на България и по света, се събират, за да направят малък жест с голямо послание! 

Кампания “Коледни Кошници” свързва желаещи да дадат с нуждаещи се. От няколко години все повече деца се включват с класовете си, правят малки пакети, които доставяме на възрастни хора в старчески домове, самотни майки и нуждаещи се.

Един пакет може да съдържа плод, солети, шоколад – нещо малко и символично, заедно с ръчно изработена картичка и послание от децата. 

Този жест на добра воля, заедно с групова дискусия, им помага и да се замислят какво слагаме в пакета заедно с почерпката – грижа, внимание, смисъл. 

 

Тази година, поканата ни е да прецените подходяща организация за направа в домашни условия и организация на събиране на пакетите, като ще имате нашето пълно съдействие през цялото време, когато ви е нужно. 

Фондация “Деца на България”. 

 

 

Презентации с още снимки:

 

 

 

 

 

 

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела