google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Коледни Пакети с Децата от 149 СУ за Възрастните Хора от Дом за Стари Хора Зона Б5!

👐☀️👐 “Аз правя добро!”

С над 55 ученици от 149 СУ “Иван Хаджийски” разширихме света ни, за да подготвим коледни пакети с добро намерение! Говорихме как правим добро и вложихме внимание, грижа, топлота, уважение, ценене, в пакетите. С обща настройка, увеличаваме груповата ни интелигентност, съчувствие и принос ☀️

Част от кампания за култура на добра воля, етика, лидерство и интегрална интелигентност на Yasen Nikolov и Фондация “Деца на България”. 🎄Коледни Кошници 🎄 2019

Щастливи сме над 8 години, всяка седмица, да споделяме срещи на взаимност и грижа с възрастните хора от Дом за стари хора Зона Б- 5  Тази година имахме щастието да подготвим 🎄 Коледни Кошници 🎄с настроение и лично отношение с учители и ученици от 149 СУ “Иван Хаджийски”.

Кампания за целогодишно добро и принос на Yasen Nikolov и Фондация “Деца на България”.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела