google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Станете част от новата Култура и Новата Българска Интелигентност като Получатели и Дарители!

14359222_1170356573025716_2111247324596449431_n

Да дариш пари за обучение, за технология и Ноу – Хау, чрез които стотици хиляди хора получават знание за трансформация на цялата си съдба, е привилегия.
Дарете си възможността, станете част от семейството на принос и добра култура в България и по Света!

BG98-FINV-9150-1200-1790-71.

Уебинари, Лидерски и Мотивационни обучения, работни групи, коучинг и менторинг онлайн и на живо за ученици, студенти, родители, преподаватели, екипи, организации.
ТОП Ноу – Хау в удобен и достъпен за всеки формат.
#ДарителиФДБ #СпонсориФДБ #ОбученияФДБ #ЧЕТИ

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела