google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Лекция – Дискусия за Холистично Женско Здраве в Столична Библиотека с Екип На Фондация “Деца на България”:

На 14 Март, проведохме първата от серия лекции в Столична библиотека, на тема “Холистично женско здраве”. Водещи бяха Теодора Иванова и Антонина Георгиева от женския лидерски екип на Фондация “Деца на България”. 

Ето и отзивите:

“Беше ми много полезно. Не знаех нищо по темата, а е толкова важна. Благодаря ви! Важна е и за жените, и за мъжете”

– Участничка.

Благодарим на партньорите ни от Столична библиотека за поканата, домакинството и съобщностяването! 
Специални благодарности на Вержиния Тенева и Светла Стоянова от Отдел “Обществени, естествени и точни науки” за организацията, прекрасното домакинство и комуникацията!

Това е третата поредица от обучения, в които си партнираме със Столична библиотека.

До момента сме провели над 110 съвместни обучения, с над 350 участници.

Вече 8 жени лидери от екипа на Фондация “Деца на България” са водещи и асистиращи читателите и новите аудитории на Библиотеката, към интегралната връзка със себе си и другите, в интерактивни формати. 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела