google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Фестивал. ИГНАЖДЕН: Ново начало за България. Петър Няголов и Ясен Николов.

Ясен Николов за мрежите на Щастието. Творци на Щастие.
Основателите на Лечение за България и Мисия България.
5 години Каузи на Единението.

1395836_433555240189005_2161865292301021433_n
Фестивал за вас и новото в живота ви.

Чуйте анонса на Петър Няголов и Ясен Николов!

 

Игнажден, 20 декември, е народен празник, известен още като Млада година и Нов ден, защото от него нататък денят започва да расте. Той бележи началото на коледните празници. Знаен е и като Полазовден – какъвто човек „полази“ дома ти на Игнажден, така ще ти върви през останалата част от годината. Нека на този ден да сме полазници, които вещаят добро за България. Нека сложим ново начало за страната ни, като я видим в себе си по нов начин. А има какво да видим – нейната неповторимост, богатство и сила! И не само ще ги видим, но и ще ги преживеем под формата на разговори с девет интересни събеседници, на медитативни и енергийни практики, като всеки от нас ще положи ново начало и лично за себе си. СЪБИТИЕТО Е С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ. ПРИХОДИТЕ, СЛЕД ПОГАСЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ, ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ НА „SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ“. ДЕЦАТА СА НОВОТО НАЧАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!

П Р О Г Р А М А
9.30 ч. Начало на регистрацията
10.00-10.15 ч. Откриване от Петър Няголов, съ-организатор на събитието
10.15-11.00 ч. СВЕТЛАНА КОСТОВА
Светлана е магистър по история и магистър по икономика от СУ “Св. Кл. Охридски”. Завършила е и колеж със специалност Приложна графика и рекламен дизайн. През последните десет години се посвещава на любовта си към изкуството и художествения текстил, като ги превръща в свое основно занимание.
Нейната тема: „Светото писание на българите – тайните на българската шевица“.
11.00-11.45 ч. ИРИНА ИВАНОВА
Ирина е собственик на успешна компания за подбор на персонал и дипломиран life коуч. На този етап от живота си би искала да е носител на положителна промяна в живота на другите. От началото на 2014 е ментор-доброволец към фондация “Стъпка за България”, работеща с младежи, напускащи домове за деца без родителска грижа. От края на 2013 г. започва работа като доброволец в най-голямата социална кухня в София, като от септември т.г. поема ръководството на цялата дейност на кухнята.
Нейната тема: „Хората са моята религия“.
11.45-12.00 ч. Почивка
12.00-12.45 ч. ВАНЯ СТОЙЧЕВА
Ваня е майстор на контакта с Акашовите записи, основател на движението „Възраждане в Светлината“, автор и преводач на книги, лектор, водещ на серия практики по Възнасяне и приемане на Светлинните еволюционни кодове на Новото време.
Нейната тема: „България като световен център на новите изкуства“.
Ваня казва: „В тази практика ще посеем усещането, вкуса, естетиката на новите видове изкуство, които не само ще могат да извират, но и да съществуват на родна почва, така че страната ни да бъде напоена с тази енергия на Божественото слово, звук, анимация, образ”.
12.45-13.30 ч. Д-р РУМЕН СТОИЛОВ
Кардиологът д-р Румен Стоилов е познавач на фините светове, който от години се занимава с йога, с различни духовни практики и е посетил едни от най-силните и енергийни места на нашата планета – Тибет, Лаос, Перу и Пирамидите в Босна. Той казва, че Балканите като цяло и в частност България, са една от избраните територии на Земята, едно от местата, откъдето ще започне промяната в развитието на човечеството.
Неговата тема: „ВъзРаждането на Феникса и Изкуплението – мисията на Българите и ролята на Балканите – Трети световен духовен и енергиен център”.
13.30-14.00 ч. Обяд
14.00-14.45 ч. ГЕОРГИ К. ПЪРВАНОВ и РАЛИЦА ТОДОРОВА
Георги има 21 години опит в областта на управление на човешките ресурси. Започва на 19 г в първия екип на Макдоналдс който отваря в България; на 21 г става най младия Мениджър Човешки Ресурси в системата на банка Сосиете Женерал в целия свят. През 2000 г създава една от най успешните фирми в областта на подбор, обучения и консултиране в областта на управление на персонала – „Консултим“, която се разраства в Сърбия, Хърватска, Черна Гора, Босна, Румъния, Русия и Литва. За 15 год управляваните от него фирми са намерили временна и постоянна работа на около 15,000 човека.
Ралица е Изпълнителен директор на „CTeam Talent Management“. Тя е Бизнес консултант, треньор и коуч. Разработва и води програми от обучения в областта на продажби, преговори, управленски умения, презентации умения, екипна ефективност и други. През дългогодишния си опит Ралица е заемала различни позиции в консултиране, продажби, управление на проекти, работа със стратегически партньори и ключови клиенти, бизнес развитие.
Тяхната тема: „Не изнасяме работна ръка за чужбина, мястото на младите е тук“.
14.45-15.30 ч. МИЛА ИСКРЕНОВА
Мила Искренова е сред най-изявените български хореографи, работещи в сферата на съвременния танц. Нейна е хореографията на над 50 телевизионни и театрални постановки, мюзикъли и авторски спектакли. Специализирала е съвременен танц в Палука шуле, Дрезден, в Танцовата академия в Кьолн и в Лабан център – Лондон. Преподавала е танцова техника и импровизация в НБУ, Националното училище за танцово изкуство и в НАТФИЗ, както и в Италия и Гърция. Работила е с водещите български танцови трупи: балет „Арабеск”, на който е хореограф от 2001 г., Амарант данс студио, Хетероподи данс. Сред основателите е на танцово студио „Ек”. През 1997 г. печели „Кристална лира” за изключителни постижения като хореограф. Автор е на две книги: „Радостта на тялото” и „Вкусът на Твоето тяло” и на пиесата „Меломимик”. Неин е играният неотдавна в Софийската опера и оценен високо от критиците балетен спектакъл „Българска токата“, един „танцово-пластичен и визуален разказ за България“.
Темата на Мила: „Здраво стъпили на земята, с глава в небето“.
15.30-15.45 ч. Почивка
15.45-16.30 ч. ЯСЕН НИКОЛОВ И ПЕТЪР НЯГОЛОВ
Ясен и Петър са основатели на движението „Лечение за България“, съ-автори, съмишленици и съ-изпълнители, а преди това и партньори в поредицата от събития „Мисия България“, продължила от 2012 до 2014 г.
Ясен е майстор на метода „Лечение с прана“, последовател на Бхакти йога, международно известен учител по саморазвитие; застъпник е на лидерската култура в България; организатор на благотворителна дейност, визионер; ръководител на успешна фирма за софтуер, чийто продукти са високо ценени у нас и в чужбина.
Неговата тема: „Мисия България: Създатели на Щастието. Науката и Изкуството на Щастието. Ролята и задачите на Българите.“
Практика, беседа, медитации.
Петър лекува по метода ДЪХ, получен от него, в който се прилагат високочестотни енергии; преподава авторски курсове по саморазвитие из цялата страна, провежда послания от Висшите енергии; води лекции и беседи, организира свещени пътувания до места на силата у нас; автор е на книгата „Аз обичам себе си – върховната тантра“.
Неговата тема е: „Нова България – почувствай я, попий я с кожата си, заживей я“ – енергийно преживяване с послание, дадени и водени от великия български лечител, просветлен духовен учител, принц и пълководец, Боян Магесник, живял през 10-ти век.
16.30-17.15 ч. ПОЛИ ПАСКОВА
Поли е известна народна певица, един от най-добрите примери за възраждането на българския фолклор чрез представянето му в съвременен и атрактивен вид. Тя е един от малкото изпълнители, които налагат авторска музика на фолклорна основа, като изпълнява и автентични песни. Разполага с богат жанров репертоар – над 500 песни, подходящи за всички региони на страната, изпълнявани в различни стилове. Поли има завиден контакт с публиката, лесно пълни големи концертни пространства, като зала “Арена Армеец”, както стана тази година на самостоятелния й концерт „Молитва за България“ и спектакъл „Свята земя Българска”. Автор е на 13 албума и 6 DVD, носител на множество награди, сред тях и тазгодишната Награда за развитие и съхранение на българския фолклор, традиции и дух – наградите на “Бизнес лейди” – връчена от министерство на културата.
Изнесла е многобройни концерти в чужбина – САЩ, Германия, Франция, Белгия, Сърбия, Турция, Испания и Република Македония. Доказан факт е, че на нейни концерти стават спонтанни изцеления.
Поли ще говори на тема: „Лечебната сила на българските народни песни“ и ще я илюстрира със свои изпълнения. Един музикален финал, зареден със силата на българската земя и творческата енергия на народа ни.

Място на провеждане: София, Есенс център, ул. „6-ти септември“ 37.
Вход: 20 лв. СЪБИТИЕТО Е С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ. ПРИХОДИТЕ, СЛЕД ПОГАСЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ, ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ НА „SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ“. ДЕЦАТА СА НОВОТО НАЧАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Присъединете се към събитието и във фейсбук тук!

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела