google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Карти на Доброто и Добрата Воля с Над 120 Ученици от 112 ОУ “Стоян Заимов”:
С около 120 ученици от 112 ОУ “Стоян Заимов” споделихме и разгърнахме представата ни за доброто – близко, конкретно за тези до нас, в класа, в училище, в семейството, в града и общността ни, както и по света и по цялата планета!
Изумителни идеи обменихме! Да мислим и говорим заедно, както споделиха и децата “когато работим в един екип, сме като един мозък, един човек всички заедно”.
Благодарим за възможността да разгръщаме тази култура на интелигентност и добра воля в класовете, за обучението, средата, материалите и кампаниите на Yasen Nikolov, както и за поканата и съдействието на госпожа Мариана Лалчева!
Събитията и днес са част от кампании на Фондация “Деца на България” за развитие на култура на етика, ранна превенция, добра воля, лидерство и интегрална интелигентност!
Включвайте се с нас, пишете ни, свържете се с координаторите ви за материали и организация!

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела