google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кауза Здраве: първи успехи и продължение! Присъединете се във финансовото подпомагане на операцията на перде на очите на възрастна жена от Дом за стари хора “Дълголетие”

Първа благотворителна операция на катаракта на жена от Дом за стари хора „”:
Инициативата на Фондация „Деца на България“ за подобряване на здравето на обитатели на Дом за стари хора „Дълголетие“ !

След прегледите и лечението проведени от Д-р Дойчинов от Очна клиника “Кристал” на няколко по-леки случая, започнаха и операциите.

На 12-ти февруари беше извършена операция на катаракта и инплантация на вътреочна леща на Роза Балканска – актриса, режисьор и журналист. Операцията премина успешно и госпожа Балканска е щастлива, че вижда отново, засега с едното око и че ще може да завърши изследователския си труд и мемоарите си. За тази операция Фондация „Деца на България“ и нейни съмишленици предоставиха 700 лв, а Очна клиника Кристал по своя инициатива, освен с труда на специалистите си, допринесе и с още по-висококачествена леща, влагайки материали и консумативи стойност 950 лв.
На 25-ти март предстои втората операция на друга възрастна жена – В. Чакърова, която е събрала с помощта на близки и приятели значителна част от сумата.Очна клиника “Кристал” ще подпомогне по същия начин и тази операция. Фондация „Деца на България“ набира оставащите средства за тази, a вече и за следващите операции.

Ако искате да направите добро за зрението на тези нуждаещи се хора, включете се и вие!
IBAN FINV91501200179071
Основание ‘очна операция ДСХ’

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела