google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Коледни кошници в с. Пелишат, област Плевен

Коледните изненади продължават и през Януари! Успяхме да зарадваме повече от 30 деца от ОУ “Христо Ботев”, с. Пелишат, обл. Плевен с нови зимни обувки и чорапки. Една емоционална и положително заредена среща с невероятните дечица и техните грижовни учители и родители. Благодарим на всички дарители, които помогнаха тази благородна кауза да се осъществи. Вие имате златни сърца! Нямаше да се справим без вас. Благодарим на Yasen Nikolov и Фондация “Деца на България” за възможността да организираме този кошничен екип и да осъзнаем колко е хубаво да помогаме. 

Благодарим на директора на ОУ “Христо Ботев”, г-жа Петя Хаджиева, за благодарственото писмо и топлите и мили думи, с които ни посрещна. Благодарим на София Стефанова  и всички учители, които помогнаха на място да се подредят и опишат всички обувки и чорапи, пристигнали в училището. Благодарим на Елка Стателова, която успя да ни свърже с ключовите дарители за тази кауза. Бъдете здрави и щастливи и запазете благородното в себе си!” – Роза Георгиева – доброволец, водач на кошничен екип.

Включете се и вие в благотворителлните кампании на Фондация Деца на България. Организирайте екип, ние ще ви съдействаме. Свържете се с нас: 0886 636 848

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела