google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Бъди Лидер в Действие! Включи се в Национален Скаутски Зимен Лагер „Върховръх 2017“:

Младежко Лидерство в Действие – за всички родители и млади хора, които искат да развиват лидерски качества, отговорност и дисциплина в среда на приятелство и забавление; да общуват и работят в екип; да подобряват социалните си умения, самочувствието и изявите си, като дават принос на обществото:

Национална скаутска организация ни кани на Национален скаутски зимен лагер:

Зимата идва и вече очакваме с нетърпение първият сняг да завали. А след като това стане идват прекрасните снежни скаутски преживявания. Покритите с бяла пелена върхове и поляни ни очакват. Събирайте топлите дрехи, слагайте шапките и ръкавиците и да тръгваме!

Национална скаутска организация на България има огромното удоволствие да Ви съобщи, че тази зима между 04.02.2017 г. – 07.02.2017 г., ще се проведе Национален скаутски зимен лагер в х. „Върховръх“, намираща се в едноименната местност Върховръх, в Западни Родопи.

Местността Върховръх е позната на част от нас с летния лагер през 2009 г., който се проведе в близост до хижата. Тя буди спомени за дългите летни дни и невероятните скаутски преживявания. Сега широките зелени поляни, които помним огласени от смях и любими песни, с тичащи скаути и с палатки никнещи като гъби, ще бъдат затрупани с дебела снежна покривка, но сме сигурни, че ще се забавляваме не по-малко от преди. Това ще бъде възможност за част от скаутите да преоткрият мястото, да видят, че скаутският бой е също толкова забавен като борбата в снега, че да се излежаваш в тревата под жаркото августовско слънце е също толкова приятно, колкото спускане с найлон по заснежения баир. А тези от вас, които за първи път ще се докоснат до необятната природа на местността, ще могат да й се насладят, дори и без да имат база за сравнение от преди.

Основна цел на зимния лагер е подготовка на скаутите за движение, ориентиране, първа помощ и бивакуване в планината при зимни условия. Освен всички тези дейности, заедно с други полезни и забавни занимания, ще се проведе и обучение по лавинна безопасност.

Разберете повече и се запишете на сайта на Национална скаутска организация на България. 

За контакти:

Водач на лагера: Пламена Койчева
Имейл: plamena.koycheva@scoutbg.org
Телефон: 0888262545

Фондация “Деца на България” подкрепя и развива младежкото лидерство в България. Чуйте и се включете в лидерските ни програми!

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела