google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Мисловни Карти и Дискусия за Приятелтвото с Ученици от 149 СУ

Приятелството вече има нови нива за нас и учениците от 7А клас на 149 СУ “Иван Хаджийски”!

С мисловни карти, екипно трудолюбие и осъзнатост, разгърнахме разбирането, емоционалната ни интелигентност, за да разграничим какво е, какво не е приятелство за нас, както и да заредим ние какви приятели ще бъдем!

Разгърнахме опитността си, за да видим позициите на всеки аз и ти в едни отношения, както и да формулираме какво ще даваме, за да получаваме!

Благодарим на Yasen Nikolov за инструментите, обучението и посвещението, с които да можем да създаваме и съучастваме в тази среда на групово подобрение!

Специални благодарности на г-н Стефан Иванов и г-жа Росица Петрова за домакинството и взаимната подкрепа, с която градим и поддържаме тази култура!

Част от поредица за етика, ранна превенция, лидерство и интегрална интелигентност, на Ясен Николов и Фондация “Деца на България”.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела