google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кауза Здраве: присъединете се във финансовото подпомагане на операцията на перде на очите на 2 възрастни жени от Дом за стари хора “Дълголетие”

Доброволци от Фондация „Деца на България“ oбщуват ежеседмично с обитателите на Дом за стари хора „Дълголетие“ в кв. „Дървеница“. В рамките на тези посещения, през 2015 г. , Д-р Дойчинов от Очна клиника „Кристал“, проведе първични прегледи на място, последвани от диагностика и лечение на нуждаещите се.

Две от жените са с пердета на двете очи и се нуждаят от операция за подмяна на лещата. Това е единствената им надежда да могат да виждат отново, за да изживеят нормално старините си и да са полезни с това, което могат да изработят и напишат. Необходимата сума за лещи на едното им око е 1400 лв. Половината вече е събрана и първата операция е на 12-ти февруари.

Втората може да се направи в началото на март., ако съберем средствата. Вярваме, че всички заслужаваме да виждаме и затова им помагаме. Ако споделяте това виждане, включете се и вие.
Координатор Ст. Станев
Айбан FINV91501200179071
Основание ‘очна операция ДСХ’

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела