google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Столична Община: Eжегоднa Благотворителна Кампания „Скритото добро“.

logo_neka-badem-po-dobri

Под патронажа на г-жа Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания“, се провежда ежегодно благотворителната кампания „Скритото добро“.

Кампанията „Скритото добро“ е насочена към обединяване усилията за съпричастност, подкрепа и помощ.  Тя е отворена за участие от всички, без ограничение на възможностите, които през годината с действията си заявят подкрепа на социалните инициативи на Столична община, съдействат и подпомагат обучението и развитието на деца и младежи  в неравностойно положение, според техните интереси, отдават грижа за възрастните хора, а така също и оказват помощ на съгражданите ни в нужда.

Кампанията е отворена и за обикновени граждани, които са били активни в социалната подкрепа на хората в нужда и са станали съпричастни с техните проблеми по един или друг начин. Те участват във специалната категория „Добро сърце“.

На официална церемония всяка година се връчват Специални призове „Скритото добро“ в различни категории: Категория „Видимите социални каузи“, Категория „Медии“, Категория „Добро Сърце“, Категория „Неправителствени организации“, Категория „Бизнес партньори“, Категория „Култура и спорт“.

Целта на Благотворителната кампания „Скритото добро“ е да се обединят бизнес и корпоративните организации, неправителствения сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни и други организации към една обща кауза, а също така и да достигне до сърцата на всеки гражданин.

За повече информация: 02 9377 214

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела