google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Стара Загора – гостоприемен домакин на „Светофар”, авторска програма на Ясен Николов за Позитивно Интегрално Мислене

На 7 и 8 юни Стара Загора бе гостоприемен домакин на „Светофар”, авторска програма на Ясен Николов за позитивно интегрално мислене, ранна превенция в говорене и поведение и възпитаване на устойчива лична и социална култура.

Екип на Фондация Деца на България проведе първи въвеждащи срещи, като представи метода пред 30 от учителите начален етап на 4ОУ „Кирил Христов” и директора Г. Балъкчиев; 20 от учителите начален етап на 9ОУ „Веселин Ханчев” с директор Сл. Проданова, както и в 66-та Детска градина „Детски рай” с директор С. Стоянова.

 

На среща в Регионална библиотека „Захарий Княжески” бяха предложени и обсъдени съвместни дейности между учители, родители и ученици, за връщане на достойнството на четенето чрез „Светофар и книги”, една национална кампания на Фондация Деца на България.

За контакти: 0886636848, 0888995260

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела