google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » КОЛЕДНИ КОШНИЦИ във Факултет по Химия и Фармация, Софийски Университет

 

“Днес във Факултет по химия и фармация, колеги и приятели сътворихме алхимична работилница за #КоледниКошници по специалната рецептура на Фондация “Деца на България”. Чисто злато се оказа внимателното смесване на лакомства и красоти с пожеланията от сърце и щастието да създаваш щастие. Светлината му привлече още и още добротворци, а по-късно огря и в усмихнатите очи на получателите – 28 деца и младежи от ЦНСТ “Детелина” и “Райна княгиня” в София, които получиха своята кошница щастие.

С благодарност за привилегията да умножаваме доброто. Заедно можем повече.
Хайде с нас!”
~ Веселина Рангелова, доброволец.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела