google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » СВЕТОФАР в Три Града на България в Един Ден! Преподаватели, Психолози, Възпитатели и Директори от Шумен, Добрич и Дупница, Получиха Материали и се Запознаха на Живо с Метода, Чрез Нашите Доброволци – Преподаватели!

Разстоянията и посветеното време, винаги са били стандарт и ниво на посветеност за екипа ни. На 23 ноември, отново доказахме това, като разширихме понятията и пропътувахме общо над 1400 километра, за да срещнем над 230 преподаватели, психолози, възпитатели и директори, с Метод “Светофар” в Шумен, Добрич и Дупница.

Благодарим и на всички медии, които отразиха добрите ни новини!

Както споделихме и в тях, екипите ни работят изцяло с идеална цел. Не служим на проекти и грантове, а единствено на облагородяването на нацията ни и завръщането на достойснтсвото, цененето и почитта към учителите ни. Когато те разцъфват, разцъфва и цялата ни нация и това е сред целите и мотото на Ясен Николов – основател на фондацията и създадтел на метода и материалите за България и света.

“Светофар Срещу Агресията” по БНР Шумен.

Метод Светофар в Дупница по Дарик. 

За метода и обучението в Добрич, чрез информационна агенция “Добруджа”. 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела