google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Покана за спектакъл: “Тук ли си?”, театрален моноспектакъл, Йоана Захариева, Радослав Гизгинджиев

Покана за спектакъл: “Тук ли си?”, театрален моноспектакъл, Йоана Захариева, Радослав Гизгинджиев

С участието на: Йоко Захариев
Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

19:30ч., 21 Ноември 2015г., Ялта.

Любовта може да има много лица и дори и най-красивите й могат да ни уплашат. Всеки един от нас мечтае за голямата любов, но когато я срещне много от нас се ужасяват от това, че прекрасните неща могат да се окажат непоносима уязвимост. Една жена ще почете от страниците на дневника си; ще изкара сърцето си пред публиката и малко по малко ще го изцеди, за да напълни очите на другите с красотата, че голямата любов може и да им се случи.

Билети: 10лв.
Предварителна продажба на белия бар на Ялта – делнични дни от 10.00-16.00 или непосредствено преди представлението

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела