google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » СВЕТОФАР и КНИГИ Заедно с Партньорите ни от Столична Библиотека, “Зелена Библиотека” в Парк Гео Милев!

На 04 август се срещнахме с над 50 деца и техните родители и семейства, като се завърнахме към любимите ни книги, героите за пример и поуките, които ни правят по-добри и по-успешни в живота, отношенията и реализацията ни.

Определено много се забавлявахме и обогатихме с игри, разговори за добрите книги, мисловни карти и рисуване, на ежеседмичната инициатива на партньорите ни от Столична библиотека “Зелена библиотека” с екип на Фондация “Деца на България” в Парк Гео Милев, Район Слатина.

Още за “Зелена библиотека” на Столична библиотека от Директор Юлия Цинзова и за метод “Светофар” на Yasen Nikolov – Ясен НиколовФондация “Деца на България” с Теодора Иванова от днешното ни събитие в Парк Гео Милев, в медиите:

Цялата статия е тук.

Благодарим на информационна агенция БГНЕС , ТВ ЕВРОПА и всички медии, които отразиха събитието и каузата ни!

За повече информация за Метод “Светофар”, посетете и SlideShare профила на Ясен Николов, създател на метода и основател на Фондация “Деца на България”. Там ще намерите материалите, готови за изтегляне, а в описанието под тях – подробни инструкции, с които преподаватели, психолози, логопеди и родители, можете лесно и ефективно да работите с тях.

За консутация със специалист от екипа ни и за да се включите като доброволец, свържете се с нас на 0888856295, 0888883108. 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела