google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Благодарности от 149 СОУ за Успешното ни Сътрудничество!

Щастливи сме с възможността да допринасяме за екипността и сплотяването на класовете и семействата на България!

Благодарим ви за тези думи, щастието е общо!

“От името на учениците от 6А клас, техните родители и класния ръководител, изразявам огромна благодарност към целия ви екип за незабравимите срещи, които ни помогнаха да станем по-задружни като клас, по-толерантни един към друг! С ваша помощ продължаваме да се учим да ценим значимостта на доброто във всичките му форми и проявления. Нека нашето ползотворно сътрудничество продължи и занапред!”

~ Л. Василева, директор 149 СОУ. 

Изразяваме специални благодарности към господин Стефан Иванов, заместник директор и госпожа Людмила Петрова, класен ръководител, за топлотата, позитивния отклик, съдействието, домакинството и възможността да работим заедно с тях и учениците, за да създаваме една по-добра обща среда и култура на подобрение!

Кампания “Нова българска интелигентност”, “Етика и Лидерство”.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела