google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА ПРИЗ “СКРИТОТО ДОБРО” от Столична Община за Фондация “Деца на България”!

Хайде да помечтаем заедно в една минута. 
За ДОБРОТО и СЪПРИЧАСТИЕТО. Вижте и чуйте това.

За 4-та поредна година получаваме тази награда от партньорите ни от Столична Община.

Хайде да помечтаем заедно в една минута. За ДОБРОТО и СЪПРИЧАСТИЕТО. Вижте и чуйте това. За 4-та поредна година получаваме тази награда от партньорите ни от Столична Община. Global Leadership Academy

Публикувахте от Фондация "Деца на България" в 10 май 2018 г.

Четвърта поредна година и Церемония “Скритото Добро” и четвърто поредно награждаване с приза на Фондация “Деца на България” !

Благодарим на Ясен Николов за ежедневния пример, постоянство, вдъхновение с конкретни действия и резултати в полза на цялото българско общество!

Благодарим на екипите и доброволците ни, на партньорите ни, както и на партньорите ни от Столична Община, Дирекция “Социални Дейности” и г-жа Галя Георгиева.
На представителите на домовете за стари хора, с които работим ежеседмично вече над 6 години.
На Дом за стари хора “Дълголетие” и доброволческите ни екипи там.

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела