google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кауза: Да Подкрепим Талантите от 5th Alliance. (България Търси Талант)

 Що е то талант?
Мисля си, че хората интерпретират неправилно думата “талант”.. Не искам да упреквам никого, но напоследък слушам само неща от сорта на “Ах, колко си талантлив”, “ах, това момче колко е талантливо”, и като видят някой наистина, че положил тру, за да се изгради казват, че това всъщност не е талант. Какво означава талант ?

10603763_1034024923325549_48909212629949505_n

Талантът е нещо, което изграждаш (и ви говоря от опит), талантът е това нещо, което те натиска да продължаваш да се потиш, да се мъчиш и да се лишаваш от всичко, за да си вътрешно задоволен, за да постигнеш нещо за себе си… Това, което вие наричате талант, аз наричам труд, воля, всеотдайност, любов, чистота, упоритост… smile emoticon Moha Ta (Мохамед)

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела