google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Чети Книга на Приятел! Подари Книга на Приятел!

Каним ви да станете участници в представяне на българското издание на книгата ‘Оста на живота’ наживо със самия й автор от Унгария Гееза Рац.

Книгата се утвърждава като едно от явленията в модерната европейска литература и бе наречена духовен бестселър на годината в страната на писателя. Модерен мистик и алхимик, пътешественик и изследовател, авторът ни води напред в живите карти на вълнуващи външни и вътрешни пътешествия, за да се превърнем в ентусиазирани откриватели и да намерим най-скъпоценното съкровище във всяко едно приключение. А то е…


Заповядайте на 7.10.2, в 10:00ч., БТА, залата за пресконференции, за да научите повече.

Представяне на духовния пътепис “Оста на живота” на български език, наживо с автора Гееза Рац, Унгария.
Водещ и превеждащ наживо от английски: Ясен Николов.
Събитието е подкрепено от Фондация Деца на България, Българско Ваишнава Общество и ИК Калпатару, Унгария.

v59

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела