google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » С Ум и Сърце в Иновативните Стратегии за Печеливш Бизнес и Брандиране в България! Обучения и Работни Групи във Факултет по Журналистика и Масови Комуникации на Софийски Университет!

IMG_0157

От успешни българи за начинаещи успешни поколения: обучения и работни групи в университетите на България с екипа на Фондация “Деца на България” и Национална лидерска програма в образованието. 

Тази седмица работихме супер интензивно със студенти “Връзки с Обществеността” във Факултет по журналистика и масови комуникации на Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

Ясен Николов ни запозна с есенцията на най-съвременните международни ТОП технологии на успешен пиар, маркетинг, бизнес и брандинг стратегии.

В интерактивна среда и с иновативен подход, студентите научиха и приложиха на практика:

– Как да развият свой личен бранд;

– Как да предадат акцент в новина и да генерират медиен актив;

– Как да агрегират висока стойност на името и продукта си.

– Как да активират и успяват в пъти повече със своето нелинеарно, пространствено и символно мислене. 

– Как да анализират аудиторията си и ключовите думи, на които тя реагира най-много;

– Как да създават добро настроение, емоционално въздействащи новини, послания, кампании; 

– Как да развиват успешни партньорства; 

– Какво е добра репутация, как остойностяваме доброто име;

– Как да добавят стойност, информация, знание, Ноу – Хау към обществото;

– Как и защо да са автентични и етични;

 

IMG_0169IMG_0115

Обучения и Работни Групи по Ефективно Ускорено Учене. Успешни Бизнес и Брандинг Стратегии, Емоционална Интелигентност, Мисловни Карти във Факултет по Журналистика и Масови Комуникации на Софийски Университет! 

В организацията ни имаме над 10 годишен опит в областта и над 4000 проведени тренинги. Образователният ни канал в YouTube достига до над 25 000 ползватели на дистанционни обучения в над 100 страни.

Работим с графични организатори, които помагат на студентите да структурират най-важното и да ги ползват успешно като модел във всеки свой проект.

Недостиг на време, много задачи, голям обем учебен материал, балансът между учене, работа, семейство и личен живот, могат да са причина за траен стрес, напрежение, демотивация и отпадане на студентите.

Екипът на Фондация “Деца на България” инвестира в успехa на студентите сега и в бъдеще в програми, насърчаващи ученето и развитието до живот – Life Long Learning. 

Рутината и липсата на ясни цели често ни карат да твърдим, че не можем, че нямаме как. С обученията ни и в Университетите, помагаме на студентите да преминат през “Няма как” през “Има как” до “Ето как!”. 

Развихме:

– Невропластичността си;

– Индивидуалния и груповия си капацитет за решаване на проблеми;

– Умението си да се забавляваме, докато учим и прилагаме на практика наученото;  

IMG_0123 IMG_0154

 

Фондация “Деца на България” провежда обучения, работни групи и тренинги във всички водещи Университети в София по:

 • Интегрално учене;
 • Ефективно ускорено учене;
 • Продуктивност;
 • Мисловни карти;
 • Кариерни диаграми;
 • Бизнес презентиране;

IMG_0168

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела