google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ПОКАНА: Заповядайте на Обучения и Работни Групи по Ефективно Ускорено Учене и Мисловни Карти във Факултет по Журналистика на Софийски Университет!

Бързо учене ФДБ

Щастливи сме да ви поканим на следващ цикъл иновативни обучения и работни групи по ефективно ускорено учене, мисловни карти вече и в Журналистически факултет на Софийски Университет.

 

 

Обученията и работните групи са изключително полезни за: 

– Студенти по журналистика;

– Масови комуникации;

– Връзки с обществеността;

– HR;

– Книгоиздаване и книгоразпространение;

– Асистенти и асистент – преподаватели;

– Ученици;

В интерактивна среда:

– Ще планираме прес съдържание и дистрибуция за деня;

– Ще напишем съдържателна и професионална новина;

– Моментален резултат: ще завършим целия процес заедно и студентите ще видят новините публикувани на сайта на фондацията ни!

– Участниците ще получат безплатни обучителни материали и възможност за участие в семинари на Фондация “Деца на България”;

Заповядайте на 24.01 от 10.00 до 14.00 и 25.01 от 10.00 до 13.00 в зала 15, 31.01 от 09.00 до 14.00  и 01.02 от 09.00 до 13.00 ч. в зала 16, ул. “Московска” 49.

Вход: свободен. 

 

“Проблемно – ориентирани групи работят ЗАЕДНО по решения. Абослютно не-характерно за обичайните обучения в стандартния “образователен процес”. Ефективизацията на ученето е основен фокус при обученията ни в Университетите. Присъединете се към движението и дебата! “ – кани Ясен Николов, основател на Фондация “Деца на България” с над 20 годишен опит във водене на обучения, работни групи, бизнес и информационно предприемачество.

Обученията за част от Национална Програма Нова Българска Интелигентност, Лидерска Програма “Учене до живот”, дискусионни общности и Алма Матер клубове на Фондация “Деца на България”.

http://bit.ly/YNVideo 

За контакти, информация и записване: Теодора Иванова – 0888856295; Виржиния Тинчева – 0886636848;

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела