google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » КОЛЕДНИ КОШНИЦИ В ИТАЛИЯ!

 

🎇Децата на България вършат добрини по цяла Европа. 🎇 Малки и големи добрини. Прекрасни сте и го помнете – най-вече колко хора сте укрепили с примера и грижата си. 🎇Нас също ни вдъхновява всяка ваша история, разказ, новина и галерия. 🎇 Не спирайте!

🎄 Коледни Кошници 🎄 в Италия!
Доброто расте с екипите ни на добра воля по света!
Благодарим на Ясен Николов за срещите, които правят тези вдъхновяващи проекти реализирани на практика от дългогодишните ентусиасти и приятели на Фондацията ни в Италия!
Благодарим на Мая Панчева, Galya Sandalska, Румяна Иванова, за дисциплинирания сърдечен пример и подкрепа!
Прекрасни пакети, зарадваха самотни възрастни хора в Calenzano, Italia, както и в Rome, Italy.
Щастливи сме да се подкрепяме навсякъде по света  приятели, близки, сънародници!

Мая Панчева, екип Италия, Каленцано:

Коледни кошници 2018 г вече и в Италия. Една инициатива на Фондация “Деца на България”, която стопля сърцата, усмихва лицата и връща надеждата в доброто, защото Коледа е за всички. 
Специални благодарности на Yasen NikolovTedi Ivanova и целия екип на Фондация “Деца на България” за възможността, да бъдем част от доброто, което правите и да усетим духа на празника по един много различен начин.
Galya Sandalska и Rumqna Ivanova, благодаря ви за изненадата, която ми направихте! Обичам ви! 💖❤”

 

Галя Сандалска, екип Каленцано, Италия:

“Да доставиш радост на някой,чието сърце от години е тъжно,да видиш отново грейнала отдавна изчезнала усмивка,да видиш в нечии очи вместо тъга-надежда,че не е сам в света,трепет и вълнение в сърцето му-какъв по-голям подарък можеш да направиш на себе си!”

Румяна Иванова, екип Италия, Рим:

“Идеята да направя хората щастливи, да ги накарам да се почувстват специални, ме изпълва с радост и ми носи голям положителен заряд!
Хора с големи сърца срещнах в кампанията на бригадите на Коледни кошници.Едни сплотени и ентусиазирани групи от сърдечни хора, с добри души❤Усетих огромна сила, желание и енергия по самата подготовка! А, колко вълнуващо бяха показани снимките от самата среща на живо! ❤ ❤ ❤ Аплодисменти и комплименти на всички!
Бъдете живи и здрави целият екип с Yasen Nikolov! ❤
Ценно е да имаме добри дела и добри души! Волята да правим добро и извършване на добрини!
Наистина, колко малко му трябва на човек!? Да Е добър!

За мен важно е да помагам, подкрепям, разбирам, уважавам хората!
Ценно е да нося доброто, като го правя, развивам и показвам!❤”

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела