google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ЖИВА КНИГА – ЖИВО СЛОВО с ИК Фют, ИК Виделина и Изложба “100 Години – 100 Плаката” ФДБ в Столична Библиотека

#ЧЕТИ #ЖИВАКНИГАЖИВОСЛОВО #СтоличнаБиблиотека #100Години100Плаката #фдб

В поредица ЖИВА КНИГА – ЖИВО СЛОВО в Столична Библиотека, водещи български издателства представят световно значими автори и техните книги на български език чрез живи събития.

За всички приятели на книгите, четенето, одухотворяващото и свързващо слово, споделяме запис от цялото събитие на 21 юли в Столична Библиотека:

 

В презентация “Четенето с деца или как книгите оживяват? Четенето като диалог за развитие”, ИК “Фют” и редактор Албена Раленкова ни запознаха с авторката на бестселъри за деца Сали Гарднър, както и с книгите си, насърчаващи спортуването, здравословното хранене и грижата за природата в децата и родителите им.

Авторката Рене -Мари Тодорова, ИК “Виделина”, ни запозна с костенурката Хели от книгата си “Детски приказки в стихове”, както и със своя поезия.

Теодора Иванова от Фондация “Деца на България” представи презентация за Изложба “100 Години – 100 Плаката” на ФДБ в партньорство със Столична Библиотека, Народна Библиотека и НДК.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела