google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Моята кауза: Движение “Лечение за България”, 18 април, Петър Няголов

ЛЕЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ” Покана за Събитие на 18.04.2015г., 10:00ч – 13:00ч.

Съюз на архитектите, ул. “Кракра”11, София

Всеки от нас по един или друг начин работи за здравето на България – психическо, духовно, физическо. Но сега обединяваме съзнателно вдъхновението, любовта и енергиите си, за да работим с по-голяма сила и дълбочина за изцелението на народа и страната ни. Затова създадохме Движение “Лечение за България” и с едноименното събитие официално слагаме начало на неговото съществуване.

 

Какво ще се случи на 18-ти, април, събота, от 10.00 до 13.00 ч. (часът на приключване е приблизителен) в голямата зала на втория етаж на Съюза на архитектите:
Петима водещи, сред които известни лечители, преподаватели по саморазвитие, жреци в различни традиции, хора на словото ще създадем с помощта на всички присъстващи единно лечебно поле за залата и цяла България. Същевременно всеки от водещите ще приложи това, в което е най-добър – своя лечебен метод.


10.00-10.30 ч. Никола Стоянчев – известен в цялата страна като Лечителя с уханията, тъй като по време на негови сеанси могат да се доловят прекрасни ухания. Той работи със Силата на Бога, която често е сътворявала и сътворява лечебни чудеса. Всичко е Бог, казва Никола, ти, аз, болестта, здравето, който така схваща света не може да се разболее.


10.30-11.00 ч. Екатерина Стоянова – ръководител на Български Рейки център, който скоро навършва 15 години. Катя е извор на лечебни енергии, техники и медитации, владее всички видове Рейки. На 18-ти ще работи за благото на всички с Буда на медицината. Под звука на мантри ще приложи енергията на Буда, така че тя и всеки в залата и извън нея да стане Буда на медицината, олицетворение на съвършено здраве.


11.00-11.30 ч. Ясен Николов, майстор на метода Лечение с прана, международно известен учител по саморазвитие, организатор на благотворителна дейност, визионер, автор и съ-автор на събития, посветени на благото на България. Той ще направи три нива на лечение на мозъка и нервната система – за трите вида мозък и трите цивилизации, на които отговарят: животински – рептилии, емоционален – бозайници, ментален – човеци. Това е групово и масово лечение с високи честоти.

ВИДЕОТО : ВСИЧКИ СМЕ ЛЕЧИТЕЛИ

11.30-11.45 ч. ПОЧИВКА


11.45-12.15 ч. Димитър Тонин (Мичо) – практикуващ шаман, учил шаманизъм от автентични шамани на различни места по света, директор на най-известното и старо издателство за езотерична литература “Шамбала”, което вече е на 25 години. Мичо е авторитет за местата на силата у нас, познавач, практикуващ и водещ на техники от древни духовни традиции. Той ще проведе лечебен шамански ритуал за присъстващите и за България. Мичо ще подготви специално приношение на Великден на древно място на силата, което ще предложи на всеки участник. Въздействието е индивидуално и колективно.


12.15-12.45 ч. Петър Няголов – лечител, използващ високовибрационни енергии, преподавател по саморазвитие, лектор, автор, водещ на групови енергийни сеанси, медитации, свещени пътувания. Петър ще активира Енергията на Нулевата точка, в която ще свърже присъстващите с морфогенното Поле на здравето (това е полето, създадено от всички здрави хора по Земята). Въздействието на Полето на здравето ще се усили многократно от Енергията на Нулевата точка. В Полето на здравето Петър ще прочете имената на присъстващите, така че да отекнат в него и да се прикачат към неговите честоти. Ако желаете имената ви да участват в този ритуал, моля запишете ги при човека, който ще провежда регистрацията.


Това събитие и цялото Движение “Лечение за България” ще бъдат успешни ако всички участват. На 18-ти, докато текат леченията, мислете за своите близки и за всички българи. Вие можете да лекувате с благородна мисъл, с чисто намерение, със сърдечна любов.

Вход 20 лв.
Начало на регстрацията 9.45 ч.
За въпроси търсете Петър Няголов, тел. 0888001224

Събитието във Фейсбук

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела