google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Сътрудничество с Българско Училище в Кипър 2021
С мисловни карти обобщиха и завършиха учебната година ученици, техните преподаватели и студенти доброволци в Българско училище “Родна стряха” – Βουλγαρικό σχολείο “Πατρογονική εστία”!
Щастливи сме за началото на това ново сътрудничество на взаимен принос с методите на Yasen Nikolov, YNCMG, в подкрепа на българските общности по света и на българските преподаватели, които работят за поддръжката и разгръщането на тези култура и отношение!
Ето какво споделиха те на страницата им: 

“Краят на тази учебната година дойде, но вече тече подготовка за следващата. Имаме удоволствието да си сътрудничим с фондация “Деца на България”, която представлява една симбиоза от психолози и учители. Нейн представител е Теди Иванова, на която сърдечно благодарим, че откликна на желанието ни за сътрудничество. Тя и нейният екип организираха безвъзмездно онлайн обучение за педагогическия ни персонал, малко преди края на учебната година. Темата бе “Мисловните карти в помощ на учителя” и веднага приложихме наученото на преговорните ни уроци. И деца, и учители бяха удовлетворени от резултатите и със сигурност това сътрудничество ще продължи през цялата следваща учебна година.

На учениците ни весело лято, а на педагозите ни успешна подготовка за новата учебна година! “
 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела