google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Наша Кауза: Подкрепи талантите на Лозенец и постиженията им! Да достигнем до повече хора.

Кои са младите надежди на Лозенец? -Трета част от инициативата за представяне на  район „Лозенец” в пълния му облик.

Lozenec_zelenata perlaКои са младите надежди на Лозенец?

Всички инициативи на Община Лозенец са насочени към жителите на района и подобряване на градската среда, като всека един от тях е съгласуван с потребностите и очакванията на общността. Важна част от развитието на едно общество е стремежа за опазване на културното наследство и съхранение на традициите, чрез създаването и развитието на местни културни инициативи. В тази връзка, през 2012 г. район „Лозенец” кандидатства със самостоятелен проект по Програма „Европа” на Столична община, Приоритетна област 3. Крайният продукт е луксозната книга „Лозенец- Зелената перла на София”, чието съдържание е на три езика – български, английски и италиански. Като единствен проект, с чуждо езиково съдържание, „Лозенец- Зелената перла на София” е използвана от българската делегация в Италия за представяне на инициативи в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019 г.
През 2013 г. район „Лозенец” за втора поредна година кандидатства, със самостоятелен проект, и успя да реализира втората книга по Програма „Европа” на Столична Община, Приоритетна област 2.  „Лозенец – Бележити личности” представя част от известните личности живели и творили на територията на район „Лозенец”, като изданието е написано на три езика – български, английски и италиански.

Наша Кауза: Подкрепи талантите на Лозенец и постиженията им! Да достигнем до повече хора.
През 2015 г. Община Лозенец има желанието  да свърже минало, настояще и бъдеще,  да довърши проекта и да издаде третата книга „Младите надежди на район „Лозенец”. Изданието ще има за цел да представи всички талантливи млади хора от район „Лозенец”, техните постижения и тяхното развитие.

СЕГА вие можете да подкрепите и насърчите тези таланти, като помогнете техните постижения да достигнат до повече хора.

За повече информация:

Цветелина Данаилова
Връзки с обществеността
СО район “Лозенец”
София, бул. “Васил Левски” 2
тел. 02/8656758

моб. 0882 452 113
Намерете ни във Facebook

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела