google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Моята Кауза: “Рисувай с Дани и подай ръка” в полза на фондация „Искам бебе“

Моята Кауза Е Твоя Кауза

Проект

                           Рисувай с Дани и подай ръка

На 31.05.2015 г. (неделя) от 11.00 ч. до 17.00ч., в зелената площ на НДК пред зала 6, организирам заедно с Фондация „Искам бебе“ благотворителна акция под надслов – “Рисувай с Дани и подай ръка” в полза на фондация „Искам бебе“. Идеята е всички деца да рисуват платна с размери 20х20 и разтворени бели чадъри с маркери за плат. Ще се получи страхотно цветно масово рисуване на деца и родители, идеята е всички да рисуват с благотворителна цел, за каузата „Повече деца за България“. Децата ще помогнат на семейства с репродуктивни проблеми.  Ще се получи социалният контакт между родители и деца и деца подават ръка. Разбира се хора от всички възрасти ще имат възможност да рисуват. По време на мероприятието  музикалният фон от детски песни ще бъде ръководен от DJ Alex.

Сътворените произведения ще бъдат продавани на стойност от 10 лв.

Към настоящият момент, в подкрепа на „Рисувай с Дани и подай ръка“ в полза на „Искам бебе“ са: НДК, НДФ „13 Века България“, Фондация „Нашите недоносени деца“, Сдружение за инсулиновите помпи, Национална асоциация за децата болни от диабет, Фандация „Дечица“, радио Витоша и Тройка на разсъмване.

Очакван брой на посетители 500 деца и 500 възрастни. /по предварителни покани/

Моля за Вашето съдействие и подкрепа в благотворителната акция.

Аз вярвам в положителният резултат…

С уважение

Йорданка Янакиева – Дани

Ето информация за предната инициатива на Дани:

Художникът Йорданка Янакиева дари инсулинова помпа на дете, болно от диабет

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела